chrome firefox opera safari iexplorer

Між Києвом та Харковом курсуватиме швидкісний поїзд українського виробництва

26 червня 2014 о 12:41
З першого липня між Києвом та Харковом курсуватиме швидкісний поїзд категорії «Інтерсіті+» виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Про це повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Згідно з повідомленням, поїзд №724 сполученням Київ-Харків відправлятиметься зі столиці о 13:36 і прибуватиме до Харкова о 17:53. У зворотному напрямку поїзд №723 відправлятиметься з Харкова о 13:16 і прибуватиме до столиці о 17:53.

Поїзд курсуватиме з зупинками на станціях Дарниця, Миргород і Полтава-Київська.

Квитки можна придбати на сайті електронного сервісу продажу квитків або у касах Укрзалізниці.

Як повідомлялося, у червні Укрзалізниця отримала два нові українські швидкісні поїзди, які уряд не міг придбати протягом двох років, пояснюючи це відсутністю коштів.

Нагадаємо, що вказані поїзди Крюківського вагонобудівного заводи показали кращі, ніж корейський  Hyundaiпоказники швидкості на українській залізниці.

Джерело: Тиждень
Розділи: Туристичні новини

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути