chrome firefox opera safari iexplorer

Мобільний телефон може бути вашим ворогом

19 червня 2014 о 09:51

Спеціалісти переконують, що використання мобільного телефону може бути небезпечним для здоров’я людини. Особливо небезпечним він стає при наступанні темряви. Науковці стверджують, що перегляд інформації на мобільному телефоні при темряві може призвести до різноманітних наслідків для здоров’я очей аж до сліпоти.

Так, відомі неодноразові випадки відшарування сітківки через зловживання використання мобільного телефону. До таких наслідків призводить тривале та безперервне використання телефону.

Зазвичай ускладнення від використання мобільного телефону виникають у людей похилого віку, проте такі наслідки можуть стосуватись і людей молодшого віку.

Причиною погіршення зору через використання мобільного телефону є не лише яскравість екрану, але й двовимірність зображення. Тривимірне зображення є природнім для людського ока, а двовимірне призводить до його напруження.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути