chrome firefox opera safari iexplorer

На Київщині пройде еко-культурний фестиваль «Парад стихій»

22 червня 2014 о 22:00

Із 27 до 30 червня у Ржищеві (Київська область) відбудеться VI Міжнародний еко-культурний фестиваль. «Трипільське коло-2014» буде присвячено стихії Води, повідомляє День.

Саме тема води надихнула організаторів форуму на реалізацію унікального за технічними вимогами та поставленим завданням проекту — Фестивального онлайн-телебачення та радіо.

Це нова творча платформа, яка відкриває широкі можливості для комунікації важливих подій фесту і процесів, які розкривають основні еко-культурні принципи «Трипільського кола»: екологія, здоровий спосіб життя, чисте довкілля, відкритість до творчості. За словами організаторів дійства, завдяки новим технологіям буде можливість не лише донести до широкої глядацької аудиторії та слухачів знання про давню культуру Трипілля, а й познайомити всіх охочих з різними варіаціями поєднання етнічної культури з сучасними тенденціями в музиці та мистецтві.

У концертах виступлять майстри з Білорусі, Польщі, Румунії, українські гурти, зокрема ТНМК, «Веселі Вуйки», «ДримбаДаДзига», «ТаРута», «АтмАсфера», відомі співачки Джамала і Руслана Лижичко та інші, повідомляє i-pro.kiev.ua.