chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові стартує Міжнародний джазовий фестиваль

12 червня 2014 о 13:47

Сьогодні у Львові розпочинається щорічний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest, який триватиме до 15 червня, передає кореспондент УНН.

В центрі Львова три фестивальні сцени, на яких виступатимуть різні закордонні та українські виконавці.

Зокрема, на Головній сцені ім.Едді Рознена, що в парку культури ім.Б.Хмельницького, виступатимуть гурти з Америки. На Сцені на площі Ринок до фестивалю долучаться українські, угорські та французькі виконавці. І на останній — Сцені біля Палацу Потоцьких, гостей заходу розважатимуть німецькі, російські, грузинські та українські виконавці.

Також в рамках фесту відбудеться урочиста церемонія вручення щорічної Міжнародної музичної премії ім.Едді Рознена Alfa Jazz Fest Awards — однієї з найбільших музичних премій в джазовій музиці.

За традицією, ім'я переможця буде оголошено під час церемонії вручення премії.

Вхід на міські сцени фестивалю-вільний, а на головну цену фестивалю в парку культури ім.Б.Хмельницького-потрібно придбати квитки в партер, або безоплатно переглянути концерт на великому екрані в пікніковій зоні парку.

Нагадаємо, цьогоріч на Alfa Jazz Fest плануються виступи більше 100 музикантів з 12 країн світу. Долучаться до фестивалю і неджазові гурти, зокрема “Бумбокс”, який закриє фестиваль спеціально підготованою “навколоджазовою” програмою.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути