chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці пройде фестиваль вуличної їжі

12 червня 2014 о 10:38

14-15 червня в Національному комплексі «Експоцентр України» (пр-т Академіка Глушкова, 1) пройде Шостий фестиваль вуличної їжі. Завдання фестивалю як і раніше – розвивати культуру вуличної їжі, підвищувати стандарти ринку, показати гостям, що в місті можна їсти на ходу смачну і корисну їжу. 

Організатори прагнуть створити професійну платформу, середовище, в якому створюються нові формати вуличної їжі. Це можливість молодим і активним людям спробувати себе, зрозуміти чи затребуваний їхній продукт. Адже саме так з'являються нові закусочні на вулицях Києва. Молодь бере участь, готує, пробує, спілкується і заводить нові бізнес-контакти. 

Організатори фестивалю вважають, що у наших з вами силах змінити ситуацію в місті і ставлення городян до якісної вуличних їжі. 

Для відвідувачів вхід безкоштовний.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути