chrome firefox opera safari iexplorer

В Інтернеті з'явилося відео з місця падіння збитого в Луганську літака (ВІДЕО)

15 червня 2014 о 14:25

В Інтернеті з'явилося відео з місця падіння збитого в Луганську літака (ВІДЕО)

У Мережі з'явилося відео з місця падіння збитого в Луганську літака з десантниками.
Про це повідомляє «Кореспондент».
Жертв могло бути більше. На борту збитого під Луганськом літака Іл-76 повинні були знаходитися 200 солдатів і офіцерів, повідомив український журналіст і народний депутат Михайло Княжицький.
Нагадаємо, в ніч з 13 на 14 червня військово-транспортний літак Іл-76 був збитий при заході на посадку в Луганському аеропорту.
Генпрокуратура України заявила, що на борту збитого під Луганськом літака Іл-76 знаходилися 40 українських військовослужбовців і дев'ять членів екіпажу, всі вони загинули.
Прокуратура почала досудове розслідування кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 258 КК України (терористичний акт, що призвів до загибелі людей і заподіяння значної майнової шкоди).
Президент України Петро Порошенко оголосив траур на неділю, 15 червня, у зв'язку з загибеллю українських військових і прикордонників, задіяних в АТО на південному сході.

Відео:

Джерело: golos.ua
Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути