chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з’явилася біржа конфіскату

24 червня 2014 о 09:50

В Україні з’явився сайт, який торгує конфіскатом. Тепер кожен охочий може купити житло, кредит на яке не погасили, техніку, не викуплену з ломбарду, і багато іншого.

Портал tbetu.com.ua, або товарна біржа «Електронні торги України», збирає інформацію про конфісковане майно і виставляє його на аукціон. Зараз на сайті більше 4 тис. оголошень, їх стартова вартість перевищує 10 млрд грн. Як говорить керівник біржі Ірина Сербін, інформацію про конфісковане майно порталу надають близько 50 установ, — пишуть «Вести».

«Це банки, арбітражні керівництва й інші компанії. Шукати оголошення можна як по рубриці, так і за ціною: є більше 100 критеріїв пошуку», — каже Сербін.

За словами керівника торгової біржі, найбільшою популярністю на сайті користується нерухомість та автомобілі. Саме це майно найчастіше стягують, саме за нього до останнього готові торгуватися прості українці.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути