chrome firefox opera safari iexplorer

14 тисяч випускників шкіл зі Сходу не пройшли ЗНО

08 липня 2014 о 16:11

14 тисяч випускників шкіл зі Сходу не пройшли зовнішнє незалежне оцінювання, бо не перереєструвалися на додаткову сесію. 

Відтак, не склавши тестів, вони не можуть вступати до вишів цього року. Утім, громадські спостерігачі сподіваються — для таких випускників можуть запропонувати додаткову сесію. Офіційних документів щодо такого рішення немає. Усього на Донбасі цьогоріч майже 35 тисяч вступників. 20 тисяч з них вчасно зареєструвалися і складають тести у сусідніх Областях: Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській. Останній день тестування — 15 липня.

 Подавати документи до вишів вступники можуть уже з 11 липня.

Джерело: 5.ua
Розділи: Новини освіти

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути