chrome firefox opera safari iexplorer

Де в Україні можна відпочити по системі «все включено» і скільки це коштує

14 липня 2014 о 17:40

В Україні все частіше відпочивальникам пропонують систему «все включено».
Так, наприклад, працюють в Одеській області та на Шацьких озерах. Зокрема, умови відпочинку обумовлюють вже на місці.

«По приїзду на базу ми попросили порахувати, скільки буде коштувати індивідуальний All Inc.: харчування, проживання, щоденні прогулянки на човні, безлімітне користування велосипедами і масаж через день. В добу за двох таке задоволення коштувало 1500 грн», — розповів житель Дніпропетровська Олег.

Зокрема, на базі «Галицький двір» на озері Світязь ціна доби на двох залежить від категорії номера — від 1 тис. грн. до 1,3 тис. грн. Сюди входить повний пансіон харчування (шведський стіл) і використання всіх розваг (крім СПА).

Освоювати «все включено» по-українськи стали і в Київській області. Наприклад, в готелі «Сезони Spa», що в селищі Козин, 5 днів на двох по системі All Inc. обійдеться в 8160 грн. «В систему „все включено“ входить проживання в номері „стандарт“, харчування повний пансіон тричі в день, відкритий басейн з шезлонгами і спортзал, безлімітне користування спа-центрами», — розповіли в готелі.

Правда, не всі експерти підтримують вітчизняну систему «все включено». «Це безглузда спроба повторити успіх Туреччини і Єгипту, які, навпаки, стали відмовлятися від системи, оскільки це економічно невигідно», — вважає президент Асоціації малих готелів і апартаментів України Дмитро Заруба.

При цьому представник Європейської консалтингової групи FORTIS Олег Фесенко зазначив, що це усереднений сервіс для середнього туриста, якого насправді не існує: «All Inc. — це бажання будь-якою ціною утримати туриста, при цьому не питаючи, а чого ж хоче сам відпочивальник?»

Як повідомлялося раніше, офісні працівники планують суттєво урізати видатки на відпочинок влітку.

Джерело: ТСН
Розділи: Туристичні новини

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути