chrome firefox opera safari iexplorer

Хто хоче миру – повинен готуватися до війни

31 липня 2014 о 11:08

Тільки повна мілітаризація країни буде запорукою миру на нашій землі, бо ворог нападає тільки тоді, коли нація неготова до війни, коли громадяни ігнорують про свій обов’язок захищати державу, коли чоловіки забули, що таке зброя, коли політикани розколюють, роздирають країну, коли влада дбає лише про свій добробут а не про захист народу, коли на керівні посади призначають неповноцінних, комісованих від армії осіб, коли жадібність олігархів та посадовців до наживи затьмарює очі і позбавляє їх здорового глузду, бо заради грошей вони готові розкрадати, нищити військові об’єкти, майно армії, не задумуючись про наслідки, які тепер стали реальністю.

І коли ми хочемо стати повноцінною нацією, то спочатку кожний з нас повинен стати повноцінним громадянином, кожна родина має виховувати повноцінних дітей як морально, так і духовно і фізично.

Тому кожний з нас повинен бути готовий до захисту України і свого народу і родин. Для цього всі (принаймі чоловіки) повинні пройти тест на свою повноцінність – службу Збройних Силах Україні. Всі юнаки повинні пройти курс молодого бійця, військовий вишкіл і фізичну належну підготовку в армії, вони повинні готуватися ставати повноцінними громадянами, готовими в будь-який час до захисту країни. А на фронт, бойові дії повинні піти мої ровесники, всі ті хто вже збудував свої родини, які вже виростили дітей, бо молодь в обов’язковому порядку повинна тільки наполегливо готуватися, навчатися військової справи, створювати свої родини та продовжувати наш рід, щоб зберегти націю.

Кожному з нас, незалежно від віку, молодому і старому, дороге наше життя, цінна кожна його прожита хвилинка. Але що буде вартувати те наше життя, якщо ми не зможемо гарантувати, зберегти життя нашим дітям.

Слава Україні.

З повагою, громадський діяч Олег Барна.

Джерело: provse.te.ua
Розділи: Громадська думка

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути