chrome firefox opera safari iexplorer

Мінфін планує ввести нові податки в 2015 році

09 липня 2014 о 10:15

Мінфін попереджає про можливі зміни у податковому законодавстві та у дохідній частині держбюджету на 2015 рік після затвердження нового прогнозу макропоказників на 2015 рік.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства, пише «ЛігаБізнесІнформ».

Мінфін нагадав, що дохідна частина держбюджету на 2015 рік розроблена в рамках чинного бюджетного та податкового кодексів, проте в даний час при міністерстві створено дев'ять робочих груп, що працюють над вдосконаленням податкового законодавства, і за результатами їх роботи можливі внесення змін до законодавства та уточнення дохідної частини держбюджету.

Після прийняття Кабінетом міністрів рішення щодо прогнозу основних макропоказників на 2015 рік показники бюджету можуть бути уточнені, відзначили в Мінфіні.

Мінфін зобов'язав розпорядників бюджетних коштів надати бюджетні запити для розробки проектів на 2015—2017 роки до 1 серпня, а також розпорядився вжити заходів в усіх галузях і сферах діяльності для збалансування бюджету та скорочення його дефіциту, в тому числі виключити непріоритетні та неефективні витрати.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути