chrome firefox opera safari iexplorer

На Прикарпатті люди починають бунтувати проти можливої мобілізації

21 липня 2014 о 16:08

Попри те, що голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Троценко запевняє, що наразі на Прикарпатті готують інфраструктуру для можливої повної чи часткової мобілізації, місцеві мешканці вже протестують проти того, аби з області забирали військовослужбовців у зону АТО.

Найбільше людей обурює, що ніхто толком не пояснює, для чого почали розносити повістки потенційним воякам. Про це сьогодні, 21 липня, повідомив власкор IA ZIK.

Хвиля незадоволень прокотилася вже трьома районами. Люди протестують у Яремче, Богородчанському та Рожнятівському районах та на Калущині. Відомо, що в селещі Брошнів-Осада мешканці взагалі розігнали медкомісію, яка мала б почати свою роботу.

Люди кажуть, що в повістках написано, що запрошують на медкомісію. Але, що буде далі з тими хто її пройде, не говорять.

Як уже повідомляла IA ZIK, в Івано-Франківську закликали військовозобов’язаних, які не отримали повістки, самим прийти у військкомат.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути