chrome firefox opera safari iexplorer

Розтягуємо тіло зранку: 4 вправи

21 липня 2014 о 10:11

Зранку прокидаєтесь а тіло таке немов ви спали всю ніч у коробці? Хочеться легкості і драйву але зарядку робити лінь... Пропонуємо вам вправи на розтяжку — корисні для самопочуття та фігури. Детальніше читайте у «Країні здоров'я».

Всього кілька хвилин присвятіть вправам зранку і вам буде легше увесь день: покине відчуття сонливості, тіло буде розігріте і готове до подвигів робочого тижня.

Вправа №1.
Сядьте на підлогу (краще — на килимок) і розставте ноги широко. Нахиляйтесь корпусом, тягнучись до кожної ноги по черзі. Не поспішайте виконувати певну кількість — головне не швидкість а якість.

Вправа № 2.
Так само сидячи на пілозі зімкніть ноги і випрямте їх. Якщо так складно — трішки зігніть у колінах. Нахиляйтесь корпусом, тягніться руками до кінчиків пальців.

Вправа №3.
Ляжте на пілогу, ноги зігніть і підтягніть під себе. Руками тримайтесь за стопи і підтягуйте вгору плечі та голову.

Вправа№4.
лежачи на підлозі підтягуйте ноги вверх як у дитинстві у вправі «берізка». Не обов'язково ставати «у струнку», не мучте хребет. А от тягнутись ніжками вгору можете.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути