chrome firefox opera safari iexplorer

СБУ радить українцям готуватися до життя у нових умовах

30 липня 2014 о 14:23

У Службі безпеки України рекомендують українцям готуватися жити в умовах постійної терористичної загрози.

Про це в ефірі «5 каналу» заявив заступник голови СБУ Віктор Ягун, передає Укрінформ.

«Служба безпеки довела, що у диверсійних групах, захоплених у Дніпропетровську, Херсоні, Запоріжжі, Одесі, Харкові та навіть у Києві, були особи, які підозрювалися у причетності до злочинів на території Донецької та Луганської областей, були за завданням направлені в інші регіони України. Найбільше вони цікавлять регіони, які межуть з Донецькою та Луганською областями... Це Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя», — зазначив Ягун.

За його словами, «це досить небезпечна ситуація і, на жаль, у нашому суспільстві слід готуватися жити в таких умовах, в яких воно зараз знаходиться. Тобто стежити за оточенням, стежити за тим, де вони знаходяться».

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути