chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в Україні гримітиме і дощитиме

09 липня 2014 о 09:52

У середу в Україні пройдуть зливи, місцями грози та град — повідомляє УНН з посиланням на погодний портал Оpogode.ua.

Зокрема, 9 липня холодний атмосферний фронт із заходу Європи принесе в західні, а вдень місцями у центральні та північні області України грозові дощі. Можливі сильні зливи, град та шквали. У південній частині суттєві опади малоймовірні.
У більшості областей очікується +25+32 градуси. Лише в західних областях дощі послаблять спеку місцями до +22+25 градусів.
Вітер в Україні очікується північно-східний, 5-12 м/с.

У західній частині очікуються грозові дощі, місцями сильні зливи, град та шквали. Температура повітря вдень +22+27 градусів.
У північних областях місцями дощі з грозами, ввечері можливі сильні зливи, град та шквали. У Сумській області суттєвих опадів не очікується. Температура повітря вдень +25+31 градус.
У центральних областях переважатиме суха спекотна погода, лише вдень у Вінницькій області пройдуть грозові дощі. Температура повітря вдень +26+32 градуси.
На сході – місцями грозові дощі, у Харківській області – переважно сухо. Температура повітря вдень +24+29 градусів.
У південній частині істотних опадів не очікується. Температура повітря вдень +26+ +32 градуси.

У Києві в другій половині дня пройдуть короткочасні грозові дощі. Температура повітря вдень +26 +28 градусів.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Довкілля

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути