chrome firefox opera safari iexplorer

Дев'ятий змагальний день у Нанкіні приніс українським спортсменам ще дві медалі

25 серпня 2014 о 14:49

Українські спортсмени Ганна Красношлик та Олексій Масик здобули срібло й бронзу у дев`ятий змагальний день Юнацьких Олімпійських ігор у Нанкіні.

Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.

Красношлик фінішувала другою у змаганнях зі стрибків у воду на трампліні 3 м. У фіналі вдало виконавши усі 4 стрибки, справившись з хвилюванням та продемонструвавши високу майстерність Красношлик набрала суму балів 459.10, пропустивши вперед лише представницю Китаю Шенгпінг Ву. Третьою фінішувала спортсменка з Малайзії Жиай Лох.

Масик завоював бронзу у змаганнях з греко-римської боротьби. У напруженому поєдинку за 3 місце у ваговій категорії 42 кг. українець переміг представника Таджикистану Равзатулоха Ісоєва з рахунком 4:2.

Таким чином, на даний момент в активі українців 24 нагороди – 7 золотих, 8 срібних та 9 бронзових медалей. 

Як повідомляв УНІАН, ІІ літні юнацькі Олімпійські ігри проходять у китайському Нанкіні з 16 по 28 серпня. За олімпійські медалі змагаються практично чотири тисячі спортсменів з 204 країн.

Джерело: Уніан
Розділи: Спорт в Україні

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути