chrome firefox opera safari iexplorer

До Дня Незалежності в західному напрямку курсуватимуть три додаткові поїзди

11 серпня 2014 о 18:00

Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом до дня Незалежності, призначила три додаткові поїзди, які сполучають столицю з Ужгородом, Івано-Франківськом і Хмельницьким, а також призначила додаткові рейси цілорічного потягу з Києва до Кам'янець-Подільського. 

Про це УНІАН повідомили в прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, додатковий поїзд №207К/207Л за маршрутом Київ – Ужгород відправиться зі столиці 22 і 24 серпня о 17:30 і прибуде до Ужгорода о 09:31. У зворотному напрямку поїзд відправиться 23 і 25 серпня о 13:21 і прибуде до столиці в 06:17. 

Поїзд, що сполучає столицю з Ужгородом, робитиме зупинки на станціях Козятин-1, Вінниця, Хмельницький, Підволочиськ, Тернопіль, Золочів, Львів, Стрий, Сколе, Славське, Лавка, Воловець, Свалява, Карпати, Мукачеве і Батеве. 

Додатковий поїзд №269/270 сполученням Київ – Івано-Франківськ – Хмельницький відправиться зі столиці 22 серпня, а з Івано-Франківська 23 серпня. Поїзд зупинятиметься на станціях Козятин-1, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль і Львів. Поїзд №269/219 Хмельницький — Івано-Франківськ — Київ відправиться в рейс з Хмельницького і Івано-Франківська 25 серпня. Поїзд робитиме зупинки на станціях Тернопіль і Львів.

Крім того, «Укрзалізниця» призначила додаткові рейси цілорічного потягу №139/140 за маршрутом Київ — Кам'янець-Подільський, який відправиться в додаткові рейси з Києва 22 і 24 серпня о 21:11 і прибуде до Кам'янець-Подільська о 05:34. У зворотному напрямку поїзд відправиться 23 і 25 серпня о 19:58 і прибуде до столиці о 05:08.

«Залізничники постійно аналізують попит пасажирів на перевезення залізничним транспортом і з урахуванням власних можливостей (наявності вільного рухомого складу, пропускної спроможності вокзалів) призначають додаткові поїзди і збільшують кількість вагонів в цілорічних поїздах», — наголосили в прес-службі.

діяльність залізниць.

 

Джерело: УНІАН
Розділи: Туристичні новини

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути