chrome firefox opera safari iexplorer

М. Томенко: Для відбудови Донбасу необхідно відновити досвід будзагонів та фінансувати мешканців, а не олігархів

21 серпня 2014 о 16:18

«Уже сьогодні необхідно розробити та почати реалізовувати державну програму відбудови зруйнованих міст та сіл Донецької та Луганської областей», – вважає радник Президента України, народний депутат Микола Томенко.

Водночас, він зауважив, що все більше представників громадськості Донбасу застерігають від повторення помилок попереднього періоду, коли українська влада направляла державні кошти для простих мешканців регіону через фірми Ахметова, Єфремова чи інших олігархів: «Ми не маємо права повторити цю помилку. Необхідна зрозуміла, публічна політика фінансування відбудови Донбасу. Для цього може бути використана практика організації будівельних загонів, що утворюються на добровільній основі. Правильною також була б практика закріплення шефства конкретних областей та міст Центральної та Західної України за відповідними містами Сходу».

«Найважливіше щоб підтримка та кошти громадян України надходили безпосередньо мешканцям, а не олігархам Донбасу», – наголосив Микола Томенко

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Громадська думка

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути