chrome firefox opera safari iexplorer

МВС має негайно розслідувати інцидент побиття пораненого бійця АТО у Києві — Микола Томенко

20 серпня 2014 о 12:07

Радник Президента України, народний депутат Микола Томенко вважає за необхідне якнайшвидше розслідувати факт нападу та побиття у Києві пораненого бійця АТО та його батька. 

У зв’язку з цим він звернувся до Міністерства внутрішніх справ України з проханням провести ретельне розслідування та притягнути до відповідальності причетних у цьому осіб.  

Як відомо за повідомленням засобів масової інформації, у місті Києві на розі бульвару Лесі Українки та вулиці Щорса, поблизу військового шпиталю, троє пасажирів кавказької зовнішності автомобіля «Лексус» LX 470 чорного кольору, державний номер 444-22 КА, побили пораненого бійця антитерористичної операції на Сході України та його батька, який його супроводжував до шпиталю.

Разом з тим, радник Президента з гуманітарних питань у своєму зверненні привернув увагу Міністерства до збільшення випадків порушення правопорядку на території України, особливо у вечірній час на вулицях, в місцях проведення масових заходів, дискотек, клубів, біженцями з території проведення антитерористичної операції, що приводить до криміналізації обстановки, створення напруженості в суспільстві та викликає обурення законослухняних громадян поведінкою деяких вимушених переселенців з Луганської та Донецької областей.

«Виникає нагальна потреба у посиленні патрулювання місць проведення масових заходів працівниками правоохоронних органів, встановленні контролю з боку органів правопорядку місць тимчасового проживання біженців із зони проведення АТО з метою профілактики правопорушень, в тому числі попередження вживання спиртних напоїв, наркотичних та психотропних речовин» — вважає Микола Томенко 

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Громадська думка

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути