chrome firefox opera safari iexplorer

На час виборчої кампанії варто заборонити політичні Vip – тури у зону АТО — Микола Томенко

27 серпня 2014 о 14:21

Про це Радник Президента України, народний депутат Микола Томенко сказав в ефірі «Каналу 34». 

«За результатами спілкування з військовими у зоні АТО вважаю, що варто порадити політикам, які будуть брати участь у виборчій кампанії сконцентруватись на зустрічах із виборцями та не використовувати війну і українських військових у виборчій кампанії», — зазначив Микола Томенко 

Він зауважив, що навіть сьогодні багато відомих політиків знайшли методи як заробляти собі політичний капітал на війні: «Вони інвестують, умовно кажучи, копійку в армію, а 99 відсотків грошей спрямовують на розміщення реклами про себе як благодійників і організаторів у засобах масової інформації. Такі цинічні методи треба припинити. Якщо відома людина, бізнесмен чи політик хоче допомагати, то існують механізми як це можна зробити не витрачаючи шалені кошти на рекламну кампанію». 

Микола Томенко сказав, що йому стало відомо про те, що деякі знані політики, які позиціонують себе як видатні військові діячі, особливо із числа тих, що в радянській армії не служили, приїжджають у зону АТО зі своїми фотографами та відооператорами для того, щоб поінформувати український народ як вони люблять армію і захищають Україну. Під час таких візитів військові змушені забезпечувати їм охорону та військовий супровід.  

«Тому варто не відволікати військових від захисту України від терористів та сепаратистів, а на час виборчої кампанії заборонити політичні Vip – тури у зону АТО» — наголосив політик .  

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Громадська думка

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути