chrome firefox opera safari iexplorer

Швидко і легко: позбуваємося 10 зайвих кілограм

08 серпня 2014 о 09:58

Здорова і швидка дієта «Мінус 10 кг» повинна тривати близько півроку — в розумінні дієтологів це недовгий термін. Якщо Ви не готові дотримуватися складних правил дієти, розраховувати калорії і вчитуватися в склад продуктів, запам'ятайте ці прості правила:

1. Не їж борошняних виробів. Якщо ти не можеш відмовитися від хліба взагалі, вибирай чорний і зерновий. Заміни солодку випічку фруктами і чорним шоколадом.

2. Не їж цукор. Важко? Клади в чай мед, в каву — замінник цукру.

3. Їж якомога менше смаженої, гострої, жирної їжі. Рибу і м'ясо готуй на пару, це зовсім не складно.

4. Ситно снідай і легко вечеряй. Вечеряти потрібно за 2-3 години до сну. Всі вуглеводи (хлібці, вівсянка, горіхи, спагеті) вживай вранці і вдень, ввечері їж білки (сир, курка, риба, яйця).

5. Не пий газовану воду і соки з цукром.

Така дієта позитивно відіб'ється не тільки на твоїй вазі, але і на стані шкіри, волосся, загальному самопочутті. При поступовому схудненні організм буде звикати до нової вазі і не поверне колишні кілограми, якщо ти урізноманітниш меню.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути