chrome firefox opera safari iexplorer

Цьогорічний Сорочинський ярмарок проходить під гаслом «Україна єдина! »

21 серпня 2014 о 13:47

Цьогорічний ярмарок проходить під гаслом «Україна єдина!». З 19 до 24 серпня у Великих Сорочинцях Миргородського району Полтавської області проходить Національний Сорочинський ярмарок.

За словами керівника проекту «Сорочинський ярмарок» Світлани Свищевої, цьогорічний ярмарок буде проходити під гаслом «Україна єдина!». Всього на участь у ньому надійшло близько 900 заявок від підприємств, приватних підприємців, народних майстрів, закладів громадського харчування та дитячих розваг.

До участі у Фестивалі народної творчості на ярмарку подали заявки понад 70 колективів та окремих виконавців практично з усіх областей України.  Також, під час ярмарку, громадські організації будуть збирати кошти для допомоги пораненим чи родинам загиблих під час АТО.

 

 

Джерело: УНІАН
Розділи: Новини культури

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути