chrome firefox opera safari iexplorer

Україна скоро переможе — Левко Лук'яненко

05 серпня 2014 о 09:41
Перемога в неоголошеній війні між Росією та Україною буде за останньою. У цьому переконаний громадський діяч Левко Лук’яненко. У Черкасах він був на зустрічі з партійцями. Каже: народну революцію та російську агресію передбачив задовго до початку. Водночас Левко Лук’яненко певен: люди, якими керує любов до рідного краю, завжди перемагають. І витримати нинішні випробування допоможе тільки патріотизм. Додам, що Левко Лук'яненко – український дисидент, автор Акту про Незалежність України.
Левко Лук’яненко, громадський діяч: "Безперечно, ми скоро переможемо. А тоді почнеться період активнішої реорганізації всієї політичної системи. Хоча не треба думати, що спочатку переможемо Росію, а потім будемо займатися очищенням від шахраїв і злодіїв. Все одночасно. Але є щось важливіше, а є щось трошечки на другому плані".
Джерело: vikka.ua
Розділи: Громадська думка

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути