chrome firefox opera safari iexplorer

Українські мобільні оператори спростовують відключення мереж у Криму

04 серпня 2014 о 16:42

Українські мобільні оператори спростували повідомлення так званої «кримської влади» про плани призупинення обслуговування своїх абонентів на Кримському півострові.

«Ми нічого не плануємо відключати. Зв'язок зараз є, послуги надаються», — повідомила глава департаменту зв'язків з громадськістю компанії «МТС Україна» Вікторія Рубан, передає «Інтерфакс-Україна».

Директор з корпоративних зв'язків АТ «Київстар» Михайло Шуранов повідомив, що позиція щодо Криму залишається незмінною, обслуговування абонентів триває, незважаючи на зростаючі складнощі в роботі.

«Київстар» продовжує обслуговувати клієнтів у Криму. Через неможливість локальних підрядників і орендодавців здійснювати з нами розрахунки, ми вже відчуваємо триваючі технічні та організаційні складнощі: деякі базові станції вже відключені за несплату. Все це призводить до поступового зниження якості зв'язку. Це наростаючий процес, який знаходиться поза межами нашого контролю", — повідомив він.

В «Астеліті» (бренд life:)) також не підтвердили інформацію про можливе відключення його мережі.

«Інформація про можливе відключення зв'язку з нашого боку з 5 серпня не відповідає дійсності. У Криму life:) продовжує працювати в звичайному режимі, надаючи всі заявлені послуги. При цьому наша мережа працює відносно стабільно. Ми плануємо надавати послуги мобільного зв'язку на півострові настільки довго, наскільки це буде технічно можливо і не суперечитиме українському законодавству. Якщо говорити про тривалу перспективу, ми розглядаємо різні сценарії, проте в будь-якому випадку будемо керуватися українським законодавством», — повідомила агентству керівника PR-департаменту оператора Оксана Рудюк.

Нагадаємо, «міністр з інформації та масових комунікацій» Криму Дмитро Полонський раніше заявив з ​​посиланням нібито на інформацію від представників українських мобільних мереж, що обслуговування абонентів у Криму буде припинено у вівторок 5 серпня.

Джерело: Newsru.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути