chrome firefox opera safari iexplorer

До «Межигір’я» пустять екскурсійний теплохід

21 серпня 2014 о 17:00

У Києві відкривається екскурсійний маршрут на теплоході в резиденцію екс-президента України Віктора Януковича «Межигір’я».

Про це УНІАН повідомив директор державного підприємства «Адміністрація річкових портів України» Іван Шкирта.

За його словами, перший пробний рейс на теплоході «Яків Задорожний» вирушить в Межигір’я 22 серпня об 11.00 від Київського річкового порту.

Як сказав Шкирта, під час руху Дніпром екскурсоводи розповідатимуть пасажирам про ті чи інші визначні пам'ятки Києва, повз яких вони пропливатимуть. Також планується 40-хвилинна стоянка теплохода в Межигір’ї, під час якої бажаючі можуть зробити як самостійну, так і організовану екскурсію резиденцією екс-президента, для чого до їхніх послуг за окрему плату буде надано відкритий автобус. Після екскурсії пасажири теплохода вирушать в точку початку своєї подорожі.

Як відзначив Шкирта, квитки для дорослих в обидва боки коштуватимуть орієнтовно 150 грн, для дітей — орієнтовно 100 грн.

Водночас директор держпідприємства відзначив, що не виключені знижки у разі, якщо надходитимуть заявки від туристичних агентств або самостійних тургруп на організацію вояжу.

Планується, що теплохід ходитиме до Межигір’я три рази на тиждень — щоп'ятниці, щосуботи і щонеділі.

Джерело: УНІАН
Розділи: Туристичні новини

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути