chrome firefox opera safari iexplorer

Усі столичні пляжі закриють 15 вересня

27 серпня 2014 о 11:28

У 2014 році в Києві пляжний сезон закінчиться за графіком, 15 вересня. 

Про це пише «Сегодня» з посиланням на начальника служби утримання пляжів і зон відпочинку КП «Плесо» Костянтина Пігуля.

«Цього року в столиці пляжі будуть закриватися строго за графіком. Уже є відповідне розпорядження, згідно з яким пляжний сезон починається з 15 травня і закінчується 15 вересня незалежно від погодних умов. Після цього ми почнемо збирати все, що знаходиться на пляжах, — прибирати лежаки, знімати кабінки, фонтанчики і прибирати листя. Тобто, будемо готуватися до осінньо-зимового періоду», — розповів Пігуля.

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті КП «Плесо», станом на 22 серпня, дозволено купатись на трьох пляжах «Передмістна Слобідка», «Дитячий», «Чорторий».

«Згідно з результатами аналізів санітарно-мікробіологічного дослідження проб води тимчасово заборонено купатись на наступних об’єктах: „Центральний“, „Венеція“, „Молодіжний“, „Золотий“, „Райдуга“, „Тельбін“, „Вербний“, „Пуща-Водиця“», — повідомили у КП «Плесо».

Як відомо, кияни часто не звертають уваги на заборони щодо купання і пірнають там, де цього робити не можна.

У 2014 році на столичних водоймах загинуло більше 30 людей. Так, 26 серпня водолази столичної Служби порятунку вилучили тіло чоловіка із затоки Собаче Гирло по вул. Прирічній.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути