chrome firefox opera safari iexplorer

Вузи України розпочинають зарахування контрактників

12 серпня 2014 о 15:35

10 серпня завершено останню — «третю хвилю» зарахування бюджетників. 11 серпня вищі навчальні заклади України видали накази про зарахування абітурієнтів на місця державного замовлення.

Починаючи із 12-го серпня, розпочнеться зарахування абітурієнтів на контрактну форму навчання (за кошти юридичних та фізичних осіб).

Принцип формування рейтингового списку для контрактників залишається таким самим, як і при зарахуванні на бюджет. Тобто, 12 серпня 2014 року у кожному вищому навчальному закладі має з’явитися рейтинговий список для осіб, які рекомендовані для зарахування на навчання за контрактною формою.

Зарахування абітурієнтів на контрактну форму навчання має відбутися не пізніше 18 серпня 2014 року.

З питань порушень права на вступ абітурієнти можуть звернутись на гарячі лінії Мінстерства освіти та Громадянської мережі «ОПОРА».

Джерело: Освіта.ua
Розділи: Новини освіти

16 квітня

Інші дати
Феодосій Федченко
1911 –  український метролог, фізик-експериментатор. Створив найточніший маятниковий годинник – астрономічний годинник Федченка (АГФ), яким оснащено більшість обсерваторій, станцій метро і телецентрів країн колишнього СРСР.
Розгорнути
Народився Борис Возницький
(1926, с. Ульбарів Рівненської обл. - 2012) - український мистецтвознавець, академік Української академії мистецтв, Герой України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужений працівник культури України та Польщі, президент Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), доктор honoris causa.
Розгорнути
Народилася Христина Алчевська (Журавльова)
(1841, м.Борзна Чернігівська область – 1920) - український педагог, організатор народної освіти, популяризатор української мови, народної пісні, творчості Тараса Шевченка. У своїй садибі у Харкові у 1899 році встановила перший у світі пам»ятник Тарасу Шевченку.
«Людина, яка в час масової безграмотності, працю задля просвіти народу зробила девізом свого життя і залишилася вірною тому девізові”. (Микола Сумцов про Христину Алчевську)
Розгорнути