chrome firefox opera safari iexplorer

З’явився новий сайт для продажу і купівлі старих книжок

14 серпня 2014 о 14:21

Розпочав роботу онлайн маркет samprodav.com, на якому можна продати стару чи придбати нову для себе книгу. Проект є некомерційним та абсолютно безкоштовним для користувачів. Насамперед йдеться про вживані книжки, рідкісні та старі видання, які важко знайти у звичайних книгарнях або онлайн-магазинах, але які можуть стати у пригоді будь-кому, хто хоче знайти або продати певну книжку, включаючи окремі видавництва, букіністів, просто книголюбів.

Про ідею створення проекту Cultprostir розповів його автор Павло Швед: «Ідея проекту народилася з мого особистого багаторічного книголюбства, існувала в моїй голові вже певний довший час. Я навіть намагався якось реалізувати її на базі WordPress, але зіштовхнувся з проблемою, що їхні готові теми не дозволяють зробити проект на 100% таким, яким я його бачу. Тому робили все з нуля своїми руками. Допомогло те, що я займаюсь інтернет-бізнесом як основним видом діяльності, тому є певний досвід у цій сфері».

Не виключно, що на сайті з’являться корисні функції, які дозволять просто обмінюватися книжками. Розробники планують найближчим часом запустити можливість додавати коментарі та відгуки про книжки.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути