chrome firefox opera safari iexplorer

Фрукт, який очищає печінку від токсинів

08 вересня 2014 о 10:12

Авокадо допомагає знизити негативний вплив багатьох токсичних речовин, у тому числі і сильнодіючих отрут

Печінка піддається постійному негативного впливу токсинів з навколишнього середовища і продуктів харчування. Щоб зберегти здоров'я печінки, важливо час від часу проводити чистку цього органу. Є кілька способів це зробити, а японські вчені, після численних досліджень, запропонували боротися з токсинами в печінці за допомогою смачного і корисного фрукта — авокадо, пише nashpilkah.com.ua. 

Авокадо допомагає знизити негативний вплив багатьох токсичних речовин, у тому числі і сильнодіючих отрут. Позитивні властивості авокадо пояснюються високим вмістом вітамінів, мікроелементів, харчових волокон. А фолієва кислота допомагає поліпшити здоров'я дітей. Надалі вчені збираються розробляти ліки на основі екстракту авокадо, які допоможуть впоратися з різними хворобами набагато ефективніше, ніж найсучасніші ліки.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути