chrome firefox opera safari iexplorer

ДАІ попереджає водіїв про сильні зливи та погіршення видимості на дорогах

23 вересня 2014 о 10:35

ДАІ попереджає водіїв про сильні зливи і радить бути особливо уважними та обережними на дорозі.

Про це йдеться у переданому УНІАН повідомленні прес-служби Департаменту ДАІ МВС України.

Як зазначають у ДАІ. за інформацією Гідрометцентру, 23-24 вересня в Україні складні погодні умови: пройдуть дощі, на півдні та сході місцями з грозами; 23 вересня у північних, центральних областях та в південній частині, 24 вересня у східній половині сильні дощі, у східних, Запорізькій, Дніпропетровській областях місцями дуже сильні дощі.

За таких погодних умов ДАІ України закликає водіїв не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечної дистанції та правил паркування, відмовитися від ризикованих маневрувань.

В умовах недостатньої видимості Державтоінспекція просить водіїв включати на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари.

Джерело: УНІАН
Розділи: Довкілля

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути