chrome firefox opera safari iexplorer

Газ для українців може подорожчати відразу в 4 рази до кінця року

24 вересня 2014 о 13:24

http://economics.unian.ua/energetics/988535-gaz-dlya-ukrajintsiv-moje-podorojchati-vidrazu-v-4-razi-do-kintsya-roku.html

Як передає кореспондент УНІАН, про це на енергетичному форумі в Києві заявив заступник голови «Нафтогазу» Олександр Тодійчук. 

«Не виключається, що вже цього року будуть прийняті рішення про подальше підвищення ціни на газ. Є навіть такий варіант — я не хочу лякати, але і не хочу цього приховувати — що буде встановлена єдина ціна на газ і для промисловості, і для населення», — сказав Тодійчук.

За його словами, дана ініціатива абсолютно підтримується Міністерством енергетики та вугільної промисловості. 

«Це дуже важкий удар, його політики намагаються уникати тому, що у нас цієї осені вибори, і невдоволення населення значною мірою може вплинути на цей процес», — додав він.

Також заступник голови «Нафтогазу» зазначив, що, згідно з соціологічними дослідженнями, населення в умовах війни готове платити в 4 рази більшу ціну за газ, але за умови, що ці кошти повністю підуть на розвиток галузі. 

«Тут вже питання прозорості (розподілу коштів державою — УНІАН) виходить на перше місце», — підкреслив Тодійчук.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути