chrome firefox opera safari iexplorer

Каноїст Чебан визнаний найкращим спортсменом України в серпні

02 вересня 2014 о 11:34

Олімпійський чемпіон Лондона-2012 та бронзовий призер Пекіна-2008 з веслування на каное Юрій Чебан визнаний Національним олімпійським комітетом найкращим спортсменом України в серпні. 

Особистий наставник каноїста В’ячеслав Сорокін названий найкращим тренером останнього літнього місяця, повідомляє прес-служба НОК України. 

На чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное, що в серпні відбувався у Москві, Юрій Чебан здобув блискучу перемогу на 200-метрівці, а також разом із партнерами по команді — Олександром Максимчуком, Віталієм Голюком та Вадимом Ціпаном виборов «срібло» в естафеті каное-одиночок на дистанції 200 м. Відзначимо, що для Юрія Чебана це друга висока нагорода Національного олімпійського комітету. Раніше каноїст визнавався найкращим спортсменом місяця в олімпійському серпні-2012, коли здобув золото Ігор в Лондоні.

Джерело: УНІАН
Розділи: Спорт в Україні

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути