chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде 7-й Гогольfest

08 вересня 2014 о 10:53

11 вересня у столиці відбудеться відкриття мультидисциплінарного фестивалю «Гогольfest».

7-й фестиваль сучасного мистецтва триватиме до 20 вересня, повідомляють організатори.

Відкриття фесту відбудеться о 19.00 за участю Orkestronika (Франція), театру-кабаре Che y Moche (Іспанія), фрік-кабаре Dakh Dаughters Band, перфомансиста Тамар Рабан (Ізраїль), Музичного Конструкторського Бюро (Мішуков, Кабанов, Борисов), fashion art, 100 танцюристів, десятків музикантів та ЖИВІ ДУШІ.

У рамках фестивалю працюватимуть кілька музикальних сцен, театральна, кіно, фен-арт сцена, пройде також гогольмаркет. Увазі глядачів представлять фуд-арт, екопрограму, освітню програму та покажуть низку перфомансів.

Також на території фестивалю ГогольFest відбудеться відкритий театральний день. Кожен охочий зможе зіграти на основній театральній сцені фестивалю.

«21 вересня, у день закриття, з 12-00 до 18-00 кожен бажаючий має можливість представити свою виставу або перформанс у театральному просторі фестивалю. Для участі необхідно заповнити анкету», — повідомляють організатори.

Вхід на територію фестивалю у будні дні до 18.00 — вільний. Після 18.00 вартість входу – 30 гривень. На вихідних – 30 гривень, у день відкриття — 50 гривень.

Вхідний квиток дає можливість відвідати всю територію фестивалю і безкоштовні заходи.

Пенсіонери, інваліди та діти до 14 років мають право безкоштовного проходу на територію фестивалю у всі дні, крім Дня відкриття.

Фестиваль пройде за адресою: метро «Видубичі», вулиця Інженерна, 7в.

16 квітня

Інші дати
Феодосій Федченко
1911 –  український метролог, фізик-експериментатор. Створив найточніший маятниковий годинник – астрономічний годинник Федченка (АГФ), яким оснащено більшість обсерваторій, станцій метро і телецентрів країн колишнього СРСР.
Розгорнути
Народився Борис Возницький
(1926, с. Ульбарів Рівненської обл. - 2012) - український мистецтвознавець, академік Української академії мистецтв, Герой України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужений працівник культури України та Польщі, президент Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), доктор honoris causa.
Розгорнути
Народилася Христина Алчевська (Журавльова)
(1841, м.Борзна Чернігівська область – 1920) - український педагог, організатор народної освіти, популяризатор української мови, народної пісні, творчості Тараса Шевченка. У своїй садибі у Харкові у 1899 році встановила перший у світі пам»ятник Тарасу Шевченку.
«Людина, яка в час масової безграмотності, працю задля просвіти народу зробила девізом свого життя і залишилася вірною тому девізові”. (Микола Сумцов про Христину Алчевську)
Розгорнути