chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відбудеться спортивно-масовий благодійний захід «Sport for Life»

03 вересня 2014 о 16:00

Київська міська державна адміністрація підтримала ініціативу благодійного фонду «Evda Charity» щодо проведення спортивно-масового заходу «Sport for life», присвяченого Дню фізичної культури та спорту України. Відповідне розпорядження днями підписав Київський міський голова Віталій Кличко. Усі охочі зможуть завітати на подію 13 вересня, з 9:00 до 21:00 на Оболонську набережну, 20 та на вул. Прирічну.

Відповідальність за підготовку та проведення заходу взяв на себе благодійний фонд. Як зазначають організатори, програма спрямована на популяризацію здорового способу життя та благодійності. Так, у рамках заходу запланований пробіг для дорослих (5000м) і дітей (300м) з нагородженням переможців, ярмарок здорового харчування, розважальна фітнес-програма для дітей і дорослих, арт-майстер класи, презентації найбільш популярних видів спорту і концерт відомих українських виконавців.

Кошти, зібрані на заході, будуть витрачені на придбання і встановлення спортивного комплексу громадського користування на території Оболонського району, а також на надання разової матеріальної допомоги маленьким пацієнтам онкогематологічного відділення Черкаського обласного онкологічного диспансеру.

Вирішенню організаційних питань, пов’язаних із проведенням «Sport for life», також сприятиме Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА. Департамент охорони здоров’я забезпечить чергування бригад швидкої (екстреної) медичної допомоги, а ГУ МВС України в м. Києві – охорону громадського порядку під час підготовки та проведення заходу.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути