chrome firefox opera safari iexplorer

Які реєстраційні служби надаватимуть послуги електронно

30 вересня 2014 о 16:15

Міністерство юстиції визначило в яких регіонах реалізовувати пілотний проект з запровадження електронної процедури надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Так, відповідно до наказу Міністерства юстиції від 23.09.2014 №1570/5 передбачено, що з 1 жовтня пілотний проект запроваджується у реєстраційній службі Вінницького міського управління юстиції, реєстраційній службі Дніпропетровського міського управління юстиції, реєстраційній службі Львівського міського управління юстиції, реєстраційній службі Харківського міського управління юстиції, реєстраційній службі Черкаського міського управління юстиції, реєстраційній службі Чернігівського міського управління юстиції та реєстраційній службі Головного управління юстиції у м. Києві.

Голова Державної реєстраційної служби до 28 жовтня 2014 року повинна подати звіт про результати реалізації пілотного проекту та пропозиції щодо доцільності його реалізації у цілому по Україні.
Нагадаємо, відповідно до розпорядженням Кабміну від 17.09.2014 №868-р пілотний проект полягає у розподілі функціональних обов’язків між особами, які здійснюють прийом заяв у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також видачу документів у зазначеній сфері, та особами, які безпосередньо приймають рішення за результатами розгляду таких заяв. Детальніше про це читайте в матеріалі „ЗіБ”.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути