chrome firefox opera safari iexplorer

ДАІ попереджає водіїв про складні погодні умови

16 жовтня 2014 о 10:45

Державтоінспекція України звертає увагу водіїв на те, що за повідомленням Гідрометцентру, в четвер вночі в карпатському регіоні, вдень у більшості центральних областей, в Харківській і Сумській областях місцями очікуються сильні дощі.

«За таких погодних умов Державтоінспекція України радить водіям бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху», — йдеться в повідомленні ДАІ, яке цитує Інтерфакс.

Під час поїздок в умовах недостатньої видимості (сильні дощі, тумани тощо) в ДАІ радять рухатися з включеним ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями, користуватися ременями безпеки, дотримуватися безпечної дистанції і не перевищувати швидкість.

«Варто також відмовитися від ризикованих маневрувань, які при складних погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність зупинитися — знижуйте швидкість поступово. А при зупинці обов'язково включайте аварійну світлову сигналізацію», — зазначили в повідомленні.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути