chrome firefox opera safari iexplorer

На нічному сеансі МКФ «Молодість» покажуть всі фільми національного конкурсу

29 жовтня 2014 о 17:50

У ніч із суботи на неділю, з 1 на 2 листопада відбудеться унікальна подія в межах фестивалю «Молодість». Про це сказано на сторінці фестивалю у Фейсбуці, передає УНН.

«Всі фільми-учасники Національного конкурсу цьогорічного фестивалю – в одному нічному сеансі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 жовтня в Києві стартував 44-й Міжнародний кінофестиваль «Молодість». Він триватиме до 2 листопада.

Довідка УНН: «Молодість» була заснована як дводенний фестиваль-огляд студентських фільмів Київського державного інституту театрального мистецтва. Сьогодні цей фестиваль – серед 12-ти найкращих у світі кінофестивалів за рейтингом Міжнародної федерації асоціацій кінопродюсерів (FIAPF).

Конкурсна програма фестивалю – це студентські стрічки, дебютні професійні короткометражні та повнометражні ігрові фільми. Перші кроки у великий кінематограф за руку з «Молодістю» робили знані нині режисери: Фред Келемен, Том Тиквер, Франсуа Озон, Андраш Монорі, Олексій Балабанов, Денис Євстигнеєв, Стівен Долдрі.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути