chrome firefox opera safari iexplorer

Поваленого у Харкові Леніна продають частинами

01 жовтня 2014 о 09:21

Користувачі соцмереж почали виставляти на продаж фрагменти пам’ятника Леніна, поваленого активістами в Харкові 28 вересня. Про це повідомляє ТВі.

«Вухо Леніна. Виставлено на аукціон. Виручені гроші підуть на купівлю тепловізора. Пропозиція ціни – в приват. Вага вуха близько 35 кг», – пише у Facebook Олександр Макаренко.

 Facebook Олександра Макаренка

Facebook Олександра Макаренка

«Власне, наш лот: НІС. Гра «Конструктор Ленін». Нагадуємо, що пропозиція «ніс на БТР» актуальна», – повідомляють на сторінці громадської організації IT Sector.

 Facebook It Sector

Facebook It Sector

Як повідомляв ZAXID.NET, у неділю ввечері, 28 вересня, активісти скинули з п'єдесталу пам'ятник Леніну на площі Свободи у Харкові після того, як голова ОДА Ігор Балута заявив, що підписав розпорядження про виключення пам'ятника з реєстру і його демонтаж. Однак міліція Харкова відкрила провадження ще задовго до підписання розпорядження, адже пам'ятник Леніну почали валити ще з шостої вечора.

У понеділок в МВС повідомили, що кримінальне провадження щодо знесення пам'ятника Леніну у Харкові закрито.

Цього ж дня лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко і мер Харкова Геннадій Кернес заявили, що відновлять пам’ятник Володимиру Леніну, який знесли місцеві активісти в неділю ввечері.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Суспільство