chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві готуються до футболу і попереджають про обмеження

02 жовтня 2014 о 09:56

2 жовтня о 20 годині 00 хвилин на НСК “Олімпійський” відбудеться груповий матч Ліги Європи між командами “Динамо” (Київ) та “Стяуа” (Бухарест, Румунія).

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, зокрема вільного пересування вболівальників до НСК “Олімпійський”, Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також з 8 години 00 хвилин ранку не паркувати автотранспорт на проїзній частині прилеглих до НСК “Олімпійський” вулицях: Фізкультури, Велика Васильківська, Жилянській, Шота Руставелі, Еспланадна.

Крім того, з 21:00 до 23:30 на всіх лініях Київського метрополітену будуть передбачені додаткові резервні склади, які будуть видаватися в разі збільшення пасажиропотоку.

«Ці заходи пов´язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) і «Стяуа» (Бухарест, Румунія) і впроваджені на підставі «Порядку організації роботи міського пасажирського транспорту під час проведення футбольного матчу Ліги Європи УЄФА з футболу 02.10.2014», затвердженого директором Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)», — проінформували в прес-службі Київського метрополітену.

Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищить перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів на станції «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту».

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути