chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відбудеться відкриття культурного проекту “Оголені душі”

06 жовтня 2014 о 10:29

У середу, 8 жовтня, о 17.45 у холі Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва відбудеться відкриття культурного проекту “Оголені душі” за участі артистів “Київ модерн-балету” з художнім керівником і директором Раду Поклітару та провідних артистів Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва з художнім керівником балету, народною артисткою України Тетяною Боровик, передає УНН.

Також 8 жовтня о 19.00 відбудуться прем’єри одноактних балетів О.Родіна “Видіння Рози” у постановці Олексія Бусько та “Женщины в ре миноре” (Жінки у ре мінорі) Раду Поклітару на музику Й.С.Баха.

Експозицію доповнить інсталяція художника Вадима Кавсана “Стиснута мрією”, як символ мрії, яка не була здійснена.
Супроводжуватимуть кожну фотографію вірші, написані поетами Оленою Папіною та Ніколас Klacsanzky.
Офіційно, для всіх бажаючих, виставка працюватиме з 9 жовтня по 9 листопада з 11.00 до 19.00 щодня, крім понеділка за адресою: вул. Межигірська, 2, “Ст. м. Констактова площа”.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Новини культури

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути