chrome firefox opera safari iexplorer

Як перемогти бажання їсти солодощі

17 жовтня 2014 о 17:00

Харчуйтеся часто, але невеликими порціями. Так, у разі зриву, Ви не зможете з'їсти занадто багато солодкого

Давно доведений факт, що солодощі не лише негативно відбиваються на нашій фігурі, але й призводять до багатьох неприємних захворювань, таких як молочниця та проблеми з підшлунковою залозою. Як же тримати себе в руках?

1) Зніміть заборону, пише Наша мама. Варто собі заборонити всі солодощі, і Ви швидко зірветеся. Дозвольте собі солодке, навіть якщо сидите на дієті. Просто обмежтеся скромними порціями: 1 цукерка після обіду, стаканчик морозива на ланч або кілька печив з молоком перед сном.

2) Харчуйтеся часто, але невеликими порціями. Так, у разі зриву, Ви не зможете з'їсти занадто багато солодкого.

3) Якщо хочеться солодкого, віддайте перевагу десерту, що включає білки. Наприклад, гарячий шоколад з молоком або морозиво.

4) При виникненні гострого бажання постарайтеся відволіктися і зробити що-небудь приємне: погуляти, послухати музику або прийняти ванну.

5) Спорт допомагає знизити будь-яку тягу, а невелика зарядка може стати екстреним порятунком у важкий момент. Підійдіть до відкритого вікна і зробіть якомога більше глибоких присідань. Часто бажання солодкого викликає звичайна втома, довга нудна або сидяча робота, або негативні емоції — у всіх цих випадках чудово допомагає фізична активність. Якщо ж бажання солодкого не пройде і після спортивних занять, з'їжте 1-2 цукерки з чистою совістю.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути