chrome firefox opera safari iexplorer

Як зробити своє мислення позитивним

02 жовтня 2014 о 17:30

Недарма кажуть, що думка матеріальна — адже від нашого внутрішнього настрою залежить буквально все: і перемоги, і поразки, і злети, і падіння

Пропонуємо вам кілька FeеlGood-порад, як навчитися мотивувати себе і налаштувати своє мислення на позитивний лад. 

Порада 1: складати Списки хороших речей 

Кожен раз, коли вас починають переслідувати песимістичні думки, беріть в руки блокнот, ручку, і складайте Список хороших речей. Суть його проста — необхідно прописати тільки позитивні і приємні новини і факти, які мають яке-небудь відношення до вашого життя. Наприклад, можна згадати останню вдалу покупку, смачний обід, цікавий сон, зарплату або похід в кіно — загалом, що завгодно, лише б це було позитивно. 

Зазвичай потреба в такому списку з'являється тільки у «сірі» дні поганого настрою, однак при необхідності його можна складати хоч кожен вечір. 

Порада 2: спілкуватися з позитивними людьми 

Одна з головних умов позитивного мислення — це гарне оточення. Адже хто може вмотивувати краще, ніж люди, які вірять у вас? 

Порада 3: надіти чарівний браслет 

Ще одна цікава психологічна гра. Суть її в тому, щоб 21 день (вчені стверджують, що саме такий термін потрібен для утворення стійкої звички) носити браслет на одній і тій же руці. До речі, це дуже поширений трюк, який застосовується для боротьби з багатьма поганими звичками: зловживанням лайкою, курінням тощо. Вірте в себе і забудьте про сумніви. У вас все вийде!

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути