chrome firefox opera safari iexplorer

Індія ввела електронні візи для українців

27 листопада 2014 о 12:34

Індія ввела електронні візи для туристів з 43 країн, в тому числі і для громадян України.

Про це оголосив заступник міністра внутрішніх справ Індії Аніл Госвамі, передає ТАСС. Відтепер туристи, які вирушають до Індії, повинні не пізніше ніж за 4 дні до початку поїздки заповнити анкету на спеціально створеному сайті (indianvisaonline.gov.in), завантажити туди свою фотографію і копію першої сторінки паспорта, оплатити за допомогою банківської картки — також через сайт — візовий збір у розмірі $60. Протягом 72 годин після завершення цієї процедури видається електронна віза, яку будуть перевіряти у туристів по прильоту в країну. Відзначається, що електронну візу можна буде отримувати не частіше 2-х разів на рік.

Електронна віза поширюється на туристичні та ділові поїздки терміном до 30 днів, а також видається тим особам, які прибувають в країну з метою відвідування родичів і друзів, проходження лікування. Віза буде діяти в 9-ти місцевих аеропортах — у Делі, Мумбаї, Калькутті, Ченнаї, Бангалорі, Хайдарабаді, Тіруванантапурамі, Гоа та Коччі.

Крім українців електронну візу можуть отримати росіяни, бразильці, ізраїльтяни, американці, мексиканці та австралійці. За словами Аніла Госвамі, протягом 6-ти місяців список країн буде розширено. «Ми плануємо включити в нього всі без винятку країни», — підкреслив він.

Джерело: УНІАН
Розділи: Туристичні новини

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути