chrome firefox opera safari iexplorer

Корисні властивості грибів

07 листопада 2014 о 10:45
health.unian.ua

Гриби — чудовий продукт! Крім того, що вони смачні, поживні і підходять для приготування величезної кількості страв, гриби доступні незалежно від сезону, а ціна цього продукту не кусається.

А ось ще п'ять причин, щоб ви готували страви з грибами частіше, пише feelgood.ua:

1. Гриби багаті поживними речовинами і, як доведено, знижують ризик серцевих захворювань.

2. Вчені довели, що щоденне споживання грибів може знизити ризик хвороби Альцгеймера на 70%.

3. Гриби — низькокалорійний продукт, але при цьому дуже поживний і швидко дарує ситість. Цією диво-властивістю користуються дієтологи, включаючи гриби в меню при розвантажувальних дієт.

4. Вони чудово підходять для зміцнення імунної системи, а також допомагають у зниженні кількості вільних радикалів, що ушкоджують печінку.

5. Якщо ви їсте гриби кожен день, ризик розвитку раку буде знижений на 64%. І якщо ви їсте їх у поєднанні з чашкою зеленого чаю, ефект буде ще більшим.
Детальніше читайте на УНІАН: http://health.unian.ua/country/1006130-korisni-vlastivosti-gribiv.html

17 січня

Інші дати
Народився Іван Труш
(1869, с. Висоцьке Львівська область – 1941) - український живописець-імпресіоніст, майстер пейзажу і портретист, мистецький критик і організатор мистецького життя в Галичині.
«Нам треба стояти… ногами на нашій землі, головою бути в Європі, а руками обхоплювати якнайширше справи української нації» (Іван Труш)
Розгорнути
Народився Григорій Епік
(1901, с.Кам'янка Дніпропетровської обл. - 1937) - український письменник, перекладач. автор повісті "Восени", романів "Без грунту", "Перша весна".
Розгорнути