chrome firefox opera safari iexplorer

Корисні властивості грибів

07 листопада 2014 о 10:45
health.unian.ua

Гриби — чудовий продукт! Крім того, що вони смачні, поживні і підходять для приготування величезної кількості страв, гриби доступні незалежно від сезону, а ціна цього продукту не кусається.

А ось ще п'ять причин, щоб ви готували страви з грибами частіше, пише feelgood.ua:

1. Гриби багаті поживними речовинами і, як доведено, знижують ризик серцевих захворювань.

2. Вчені довели, що щоденне споживання грибів може знизити ризик хвороби Альцгеймера на 70%.

3. Гриби — низькокалорійний продукт, але при цьому дуже поживний і швидко дарує ситість. Цією диво-властивістю користуються дієтологи, включаючи гриби в меню при розвантажувальних дієт.

4. Вони чудово підходять для зміцнення імунної системи, а також допомагають у зниженні кількості вільних радикалів, що ушкоджують печінку.

5. Якщо ви їсте гриби кожен день, ризик розвитку раку буде знижений на 64%. І якщо ви їсте їх у поєднанні з чашкою зеленого чаю, ефект буде ще більшим.
Детальніше читайте на УНІАН: http://health.unian.ua/country/1006130-korisni-vlastivosti-gribiv.html

19 серпня

Інші дати
Преображення Господнє (Другий Спас)
Прийшов Спас – бери рукавиці про запас. Прийшов Спас – пішло літо від нас. (Народні прикмети)
Розгорнути
Народився Олесь Донченко
(1902, с. Великі Сорочинці, Полтавська область – 1954) – український письменник. Автор багатьох віршів, казок та поповідань для дітей та юнацтва, романів «Зоряна фортеця», «Золота медаль», повістей «Школа над морем», «Розвідувачі нетрів», «Лукія».
Розгорнути

Майбутні події Дивитися всі