chrome firefox opera safari iexplorer

Корисні властивості грибів

07 листопада 2014 о 10:45

Гриби — чудовий продукт! Крім того, що вони смачні, поживні і підходять для приготування величезної кількості страв, гриби доступні незалежно від сезону, а ціна цього продукту не кусається.

А ось ще п'ять причин, щоб ви готували страви з грибами частіше, пише feelgood.ua:

1. Гриби багаті поживними речовинами і, як доведено, знижують ризик серцевих захворювань.

2. Вчені довели, що щоденне споживання грибів може знизити ризик хвороби Альцгеймера на 70%.

3. Гриби — низькокалорійний продукт, але при цьому дуже поживний і швидко дарує ситість. Цією диво-властивістю користуються дієтологи, включаючи гриби в меню при розвантажувальних дієт.

4. Вони чудово підходять для зміцнення імунної системи, а також допомагають у зниженні кількості вільних радикалів, що ушкоджують печінку.

5. Якщо ви їсте гриби кожен день, ризик розвитку раку буде знижений на 64%. І якщо ви їсте їх у поєднанні з чашкою зеленого чаю, ефект буде ще більшим.
Детальніше читайте на УНІАН: http://health.unian.ua/country/1006130-korisni-vlastivosti-gribiv.html

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути