chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці пройде благодійно-культурна акція «Допоможи пораненому! »

05 листопада 2014 о 15:31

8 листопада 2014 року в Центральному Будинку Офіцерів (вул. Грушевського, 30/1) о 18:00за підтримки Міністерства культури України та Посольства Грузії в Україні відбудеться благодійна культурно-патріотична акція «Допоможи пораненому!». Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури.

Організатор акції — Всеукраїнський Благодійний Фонд «Соціальне Партнерство».

У фойє Центрального Будинку Офіцерів буде розміщена виставка робіт дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей-сиріт і майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Всі представлені роботи можна буде придбати, зібрані кошти підуть на закупівлю медикаментів для лікування поранених в зоні АТО бійців.

Підтримати наших бійців й допомогти пораненим виявили бажання кращі фольклорні колективи та зірки естради України та Грузії. У програмі концерту: Заслужений ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Дмитра Антонюка, Київський академічний театр українського фольклору «Берегиня», ансамбль грузинських народних танців «Іберіелі», дует «Анна-Марія», Шмагі Тагіашвілі, Соня Злотник, Народний артист України Володимир Талашко, Народна артистка України Ірина Білик та інші. Всі артисти виступають безкоштовно.

Серед запрошених на благодійну акцію: Міністр культури України Євген Нищук, Посол Грузії в УкраїніМихеїл Уклеба, а також представники культури, спорту та громадськості: Олександр та Ольга Злотник, Оксана Білозір, Тимофій Нагорний, Ірена Кільчицька, Володимир Вірчис, Інна Силантьєва, ВікторіяЧекурда, Анжеліка Рудницька, Олег Пінчук, Дмитро Оскін та інші.

Джерело: Соцпортал
Розділи: Новини культури