chrome firefox opera safari iexplorer

У столичному метро сині жетони замінять зеленими

18 грудня 2014 о 15:52

Київський метрополітен має намір ввести в обіг жетони зеленого кольору в зв'язку з підвищенням вартості проїзду. Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

«Закликаємо пасажирів не скуповувати жетони блакитного кольору, які зараз є засобом оплати проїзду в столичній підземці, оскільки вони будуть повністю вилучені з обігу», — йдеться в повідомленні.

За інформацією підприємства, жетони старого зразка можна буде обміняти в касах метрополітену залежно від затвердженого тарифу.

Як повідомляв Корреспондент.net, проїзд у київському метро подорожчає на початку 2015 року. Ціна на проїзд зросте в два рази — з двох до чотирьох гривень.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути