chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра в Україні сильно похолодає

01 грудня 2014 о 18:00

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни очікується суха погода. Місцями у західних областях, у Криму та в Карпатах можливий дрібний сніг. Температура повітря вночі становитиме -20…+2 градуси, вдень -11…+6. Вітер змінний, переважно східних, північних, північно-східних і південно-східних напрямків, 1-9 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі градусники покажуть до -16…-10, вдень температура – від -9 до -3 градусів. Вітер східний і північно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -14…-1 градус, вдень повітря прогріється до 8…+1. Вітер східний та північно-східний, 2-9 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Севастополі, Ялті вночі можливий невеликий дощ зі снігом. Уночі температура повітря буде коливатися в межах -5…+1 градуса. Денна температура повітря становитиме від -3 до +6. Вітер східних і північно-східних напрямків, 2-9 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі температура повітря -20…-12 градусів, денна становитиме -11…-6. Вітер північний і північно-східний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону без опадів. У Закарпатській та Чернівецькій областях можливий дрібний сніг. Температура повітря вночі опуститися до -8…+2 градусів, удень стовпчики покажуть -4…+4. Вітер східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – увесь день небо буде хмарним, у регіоні вранці очікується дрібний сніг, якому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом, але у другій половині дня він повинен припинитися. Температура повітря вночі до -1…0, вдень – до +2 градусів. Вітер переважно північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -14…-4 градуси, вдень – до -6…-1. Вітер східний та північно-східний, 1-4 м/с.

Джерело: Соцпортал
Розділи: Довкілля

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути