chrome firefox opera safari iexplorer

На Алеї зірок у Чернівцях зникла зірка Ані Лорак

29 січня 2015 о 19:07

У Чернівцях на місцевій Алеї зірок зникла зірка української співачки Ані Лорак, котра родом із Чернівців. Про це повідомилиУНН у прес-службі УМВС України у Чернівецькій області.

Ця зірка знаходилася на площі Театральній. Про її зникнення місцевій міліції повідомив очільник комунального підприємства «Чернівціміськсвітло».

Правоохоронці поки що не підтверджують, чи є це зникнення крадіжкою. За їх словами, остаточні висновки можна буде зробити після проведення певних дій.

Раніше невідомі пошкодили цей знак.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков раніше завив, що міліція більше не охоронятиме концерти Ані Лорак.

За його словами, немає «ні статуту, ні закону, що говорили б про необхідність охороняти співачок, які відверто провокують суспільство».

«Якщо в міської влади чи концертних організацій надалі вистачить розуму проводити такі свята „любові і миру“, ігноруючи думку МВС, ми запропонуємо цим організацій самостійно, приватними компаніями, підтримувати порядок – і, з великою ймовірністю, нести відповідальність за Кримінальним кодексом за провокацію і організацію заворушень», – написав міністр у Фейсбуці.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути