chrome firefox opera safari iexplorer

Одеський «Чорноморець» може припинити своє існування

29 січня 2015 о 16:46

Команда може зникнути з футбольної карти України влітку.

Як повідомив «Еспресо.TV» один зі співробітників «Чорноморця», в команді вже тривалий час не виплачують зарплату. Власник одеського клубу, екс-«регіонал» та нардеп Леонід Клімов також не планує фінансувати команду в майбутньому.

Генеральний спонсор клубу «Імексбанк», власником якого є Клімов, збанкрутував. Національний банк України 26 січня визнав його неплатоспроможним. Там введено тимчасову адміністрацію, яка працюватиме три місяці, до 26 квітня включно.

За словами джерела, якщо «Чорноморець» не змінить власника, то влітку припинить існування. Гравцям, які вирішили залишитися в клубі, пропонують «простенькі» контракти, але навіть ці умови клуб навряд чи виконає.

Нагадаємо, що під час зимового міжсезоння «Чорноморець» утратив лідерів: Назаренка, Безотосного, Фоміна, Бобка, Гая, головного тренера Романа Григорчука та інших.

Джерело: uazmi.org
Розділи: Спорт в Україні

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути