chrome firefox opera safari iexplorer

Одеський кінофестиваль запрошує глядачів до онлайн-кінотеатру

27 січня 2015 о 12:37

Одеський міжнародний кінофестиваль спільно з онлайн-кінотеатром MEGOGO проводять перший в Україні онлайн-кінофестиваль «ОМКФ Digital». У конкурсній програмі кінофоруму беруть участь 24 короткометражних фільми. Переможців фестивалю шляхом голосування визначать глядачі. Крім конкурсної програми, в рамках фестивалю демонструються картини, які брали участь у ОМКФ торік: володар гран-прі «Мотивації нуль» Талії Лаві, остання картина класика французького кіно Алена Рене «Любити, пити та співати», японський фільм «Анатомія скріпки» Акіри Ікеди, документальна картина «Майдан» Сергія Лозниці.

«ОМКФ Digital триває цілий місяць: покази йдуть з 1 по 31 січня. Це абсолютно нова кінематографічна ініціатива для України. Легальний перегляд в Інтернеті фестивального кіно дарує глядачам можливість побачити картини, які, можливо, до широкого прокату не доберуться, але виключно цікаві і дозволяють публіці познайомитися з різноманітністю тем і жанрів сучасного кіно. Публіка отримує доступ до нових кінематографічних вражень, а фільми знаходять свого глядача», — розповів в інтерв'ю Сultprostir Антельм Відо, програмний директор Одеського кінофестивалю.

Подивитися фільми можна тут: megogo.net/ua/oiff_digital

Джерело: cultprostir.com.ua
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути